maandag 1 september 2008

Oops... call my insurance

Thunderstorms
Afgelopen week een onweer meegemaakt, het leek meer een stroboscoop in een discotheek. Naar het scheen was de moesson hier nu wel afgelopen, maar elke dag van afgelopen week eindigden wederom met goede onweersbuien. Onderstaande beelden berusten op de werkelijkheid en zijn niet geschikt voor bejaarden, mensen met verhoogde kans op epilepsie en kinderen onder de 12 jaar.

[redactie: hmm, uploaden van filmpje ondervindt wat problemen, deze houdt u tegoed]

Lake Saguaro
Omdat dit weekend geleerd moest worden, toch maar niet richting San Diego vertrokken. Of dit nu dan automatisch inhield dat het suf had moeten worden, zeker niet. Men neme een auto met trekhaak, een trailer met daarop twee waterscooters en men rijde naar een prachtig meer in de buurt van Mesa.

Met 8 man lekker relaxen aan en op het water. Rick had zelfs zijn onderwatercamera mee, wat uitstekende foto's opleverde. Uiteraard moesten de mooiste toeren uitgehaald worden, al was het alleen maar voor de foto.

Ik met m'n stomme hasses parkeer m'n waterscooter boven op die ander met als gevolg dat de achterkant van de onderste scooter gescheurd is. Ik kan m'n vreugde bij het verhuurbedrijf bijna niet inhouden als ze de schade niet opmerken, totdat ze om de waterscooter heen liepen waar ik op zat. Een scheur van pak 'm beet 12 inch deed de onderkant van de desbetreffende scooter niet verfraaien.

Dan maar naar binnen om de schade af te handelen. De tranen springen bijna in m'n onderbroek als ik daar een aanplakbiljet zie hangen voor gemaakte schade: "Hull loss per inch = USD 100,-" Grrrr, *&#*(!?>*!@*!&^$!!! Uiteindelijk was de baas zo ontzettend aardig om het aantal inch terug te brengen naar 9, wat de pijn van mijn creditcard verzachtte naar een luttele USD 900,-.

Naja.. maandag maar eens m'n verzekering bellen. Het was in ieder geval een mooi dagje.



Arizona Diamond Backs - L.A. Dodgers
Een van de dingen die zeker nog afgestreept moest worden op dé 'To Do lijst' was een potje live honkbal kijken. Ach, waarom ook niet, er stond verder toch niets op het programma dit weekend. Zo gezegd zo gedaan, voordat we het wisten zaten we met 9 man in het 'Chase Field Stadium'. Van de uitslag hoeven jullie het niet te hebben (de rode plakaten met 'Beat L.A.' mochten niet baten), dus dan maar een paar foto's.




Zo ook deze week heb ik weer een paar dingen geleerd:

1. Jet ski's huren doen we nog een keer
2. Zoals Marvin zei: "Don't be gentle with a rental" gaat niet altijd op
3. Echt aandacht nodig? Doe de man links onder op de foto na
4. De volgende keer nemen we de zwembad-plaatsten in het stadion

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey...

Kan wel vragen hoe het met je gaat, maar dat is me wel duidelijk!!! Super, super en nog eens super, op dat kleine incidentje na dan, haha.... Je verhalen zijn fantastisch om te lezen!!! Ik blijf je volgen, broeder. Succes!!!!!

Liefs...

Anoniem zei

Hoi Lars,

Ouders zullen geen ouders zijn als ze je niet vertellen, "kijk je wel uit". Dat filmpje over dat mooie weer moet je ons inderdaad niet onthouden. Leuke foto's van je vrije tijd. We zijn erg nieuwsgierig naar de foto's van het vliegen en wat daar omheen gebeurt. Lars, een leuk verhaal.

xxx
ons

Unknown zei

He kanjer

Terug van enkele weken training in Duitsland ff reageren. Was top-training daar. Ga me nu verder specialiseren in vredesmissie en zoals het er nu naar uitziet zal ik 2009 worden uitgezonden. De locatie kan divers zijn.
Lars, fantastisch zoals je je vrije tijd daar besteed. Amerikanen zijn een aprt volkje maar het is een schitterend land om te reizen is mijn ervaring. Overigens snap ik niks van het feit dat je zo'n dure opleidng volgt, zelf betaald notabene, en dat de planning om te leren vliegen dik te wensen overlaat. Aan mij zouden ze daar een vervelende vent hebben. Jij laat het waarschijnlijk (deels) langs je heengaan. Deugen doet het niet echt. Ik hoop voor je dat de resterende maanden wat onderwijs betreft beter voor je worden ingevuld. Hou je haaks en investeer meer in scooters.

Groeten
Henk

Anoniem zei

Ik heb er maar 1 woord voor: JALOERS! Jaloers wordt je van het spectaculaire landschap, het supermooie (on)weer en de grootse activiteiten "ter leeringh ende vermaeck". Alleen scheuren in scooters wil ik wel missen. Zo te lezen mis je Nederland niet ... alleen de dropjes misschien? Die zijn onderweg!

Groeten en nog heeel veeel plezier!

Anoniem zei

Admiraal...
Dit is de laatste keer dat ik moet lezen over schade maken. De volgende keer doen we het gewoon weer samen!

Goed verhaal!

Anoniem zei

Hey larsie,,

Zo te lezen vermaak jij je prima he vriend,
Studeer je ook nog wel eens hi hi hi,
Leuk man even jetskieen en dan 900 dollar lichter duur ritje.
Maar zo'n rijke student als jou geen probleem toch.

Nou heel veel plezier nog en succes

Gr Pieter

Anoniem zei

Wordt er ook nog gevlogen of is het echt alleen maar vakantie? Ben je nu al solo?

Zo te horen is het een perfecte voorbereiding op je vliegcarriere bij de blauwe.

Veel plezier daar !
groetjes
Carlo
FO737

Anoniem zei

He Lars,

Net Jap z'n blog gelezen en ik zeg 't toch maar even...
Je bent een schat!!

Groetjes uit (droog) Nederland